Over ons

Over ons

Boomkwekerij Maarten van Overbeek is een jong flexibel bedrijf. De kwekerij omvat 60 ha leemhoudende zandgronden waarvan 40 ha bezet zijn met bomen, de overige 20 ha wordt gebruikt voor groenbemester of mais. We denken in kansen en oplossingen, we bestaan uit een team van gemotiveerde medewerkers met hart voor de boomkwekerij. 

Op deze pagina vind u informatie over ons bedrijf, ons team en onze werkwijze.

Het bedrijf

Wij kweken een ruim assortiment laan- en sierbomen in onze kwekerij, in de maten 12-14 t/m 25-30 cm stamomtrek.. Ons bedrijf kweekt en maakt leibomen, vers geleid. Ook hebben we een mooi assortiment meerstammigen.

We zetten alles in het werk om het transport voor u zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken.

Het team

Ons team bestaat uit jonge gemotiveerde medewerkers. Meedenken in de wensen van onze klanten is voor ons allemaal weggelegd. We helpen graag om onze klanten de best passende boom te bieden. 

Onze bomen

De bewezen kwaliteit van ons specialisme 'leibomen vers geleid' stelt ons in staat altijd een passend antwoord te geven op iedere vraag naar vers geleide leibomen. Wij willen een kwaliteitsproduct garanderen, met die reden besteden wij alle aandacht aan alle specifiek gerichte vragen van onze klant.

Persoonlijk contact en korte lijnen

Binnen ons bedrijf zijn persoonlijk contact en korte lijnen prioriteit nummer één. Hierdoor zijn wij zeer flexibel en service gericht waardoor wij in kunnen spelen op de wensen van onze klanten. We werken continue aan optimalisatie van de bereikbaarheid van ons bedrijf.

We zijn lid van het samenwerkingsverband Greencentre Oirschot.

Indien je ons bedrijf wil bezoeken en een kijkje wil nemen in onze kwekerij bent u van harte welkom! We adviseren wel om vooraf even te bellen. De koffie staat klaar.