Over ons

Over ons

Boomkwekerij Maarten van Overbeek is een jong flexibel bedrijf. De kwekerij omvat 50 ha leemhoudende zandgronden waarvan 35 ha bezet zijn met bomen, de overige 15 ha wordt gebruikt voor groenbemester of mais. We denken in kansen en oplossingen, we bestaan uit een team van gemotiveerde medewerkers met hart voor de boomkwekerij. 

Op deze pagina vind u informatie over ons bedrijf, ons team en onze werkwijze.

Het bedrijf

Ons bedrijf heeft een omgvang van 50 hectare kwekerij. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het kweken en maken van leibomen, vers geleid.

We zetten alles in het werk om het transport voor u zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken.

Het team

Ons team bestaat uit jonge gemotiveerde medewerkers. Meedenken in de wensen van onze klanten is voor ons allemaal weggelegd. We helpen graag om onze klanten de best passende boom te bieden. 

Onze bomen

De bewezen kwaliteit van ons specialisme  'leibomen vers geleid' stelt ons in staat altijd een passend antwoord te geven op iedere vraag naar vers geleide leibomen. Wij willen een kwaliteitsproduct garanderen, met die reden besteden wij alle aandacht aan alle specifiek gerichte vragen van onze klant.

Naast onze specialisatie leivormen vers, kweken wij een ruim assortiment laan- en sierbomen in de maten 12-14 t/m 25-30 cm stamomtrek.

Persoonlijk contact en korte lijnen

Binnen ons bedrijf zijn persoonlijk contact en korte lijnen prioriteit nummer één. Hierdoor zijn wij zeer flexibel en service gericht waardoor wij in kunnen spelen op de wensen van onze klanten. We werken continue aan optimalisatie van de bereikbaarheid van ons bedrijf.

Indien je ons bedrijf wil bezoeken en een kijkje wil nemen in onze kwekerij bent u van harte welkom! We adviseren wel om vooraf even te bellen. De koffie staat klaar.